Undertak Värnamo

Kronobergs Undertak – Vi hjälper dig med rätt undertakslösning i Värnamo!

Vi är Värnamos ledande undertaksmontör. Vårt intresse för att ta nya projekt har fört oss framåt och gjort att vi stadigt ökar vår personalstyrka för varje år. Vi är din samarbetspartner genom hela processen. Våra tre grundstenar i verksamheten är personlig service, kvalitet och att vi alltid håller vad vi lovar. 

Vi är experter med lång erfarenhet av undertak och akustiklösningar och vi arbetar i hela södra Sverige. Vi arbetar med såväl företag som privatpersoner. Vi levererar alltid med bästa service och resultat. Undertak och ljudabsorbenter underlättar för att skapa en god arbetsmiljö och behaglig rumsakustik. Vår verksamhet är utspridd i hela Småland och vi monterar undertak i såväl: skolor, industrier, kontor, sjukhus, offentliga byggnader och även hemma hos våra privata kunder.

Vi hjälper dig att ta fram den bästa lösningen för dina behov. Vi arbetar bara med ledande leverantörer inom branschen för att kunna leverera bästa service och kvalitet. Vi är specialister på att ta fram skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi hjälper till att välja ut rätt material och att ta fram en tilltalande design som passar in hos just er och uppfyller era önskemål. Med högt ställda krav på material och arbetsprocesser har
genom året resulterat i många nöjda och återkommande kunder.

Fler och fler privatpersoner väljer att lägga in undertak i sina hus och lägenheter. Med dagens moderna teknik och material kan du få ett undertak som inte bara är ljuddämpande utan designmässigt skapar en trevligare hemmiljö. Fler fördelar med att montera ett undertak hemma är att det enkelt går att montera spotlights, gömmer onödiga kablar i taket och skapar bättre ljusreflektioner.

Vi arbetar alltid med kostnadsfria offerter och en god personlig service.

Kontakta oss

Följ oss

Kronobergs Undertak AB

  • Copyright Kronobergsundertak