Akustikreglering

Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig eller ditt företag?

Vi På Kronobergs Undertak Hjälper Dig Med Akustiken!

Undertak och ljudabsorbenter ger en trevligare arbetsmiljö och det påverkar rumsakustiken på ett positivt sätt. Kronobergs Undertak har lång erfarenhet från stora som små projekt och har jobbat med alla olika utformningar och typer av undertak som är ljuddämpande. Vi kan erbjuda akustikplattor i de material som kunden önskar. Det kan vara olika material till olika projekt, vi hjälper dig att välja rätt. Vår verksamhet är utspridd i hela södra Sverige och vi har erfarenhet från såväl skolor, industrier, kontor, sjukhus, offentliga byggnader men även hemma hos våra privata kunder. Det ger dig en extra trygghet när du kontaktar oss. Om du hellre monterar och sätter upp ditt undertak själv har vi lager och butik med allt som du behöver.

vi hjälper dig med rätt akustikreglering!

Vi är Smålands ledande undertaksmontör. Vårt intresse för att ta nya projekt har fört oss framåt och gjort att vi stadigt ökar vår personalstyrka för varje år.

Projekt
0 +
Partners
0 +
personlig service, kvalitet och att vi alltid håller vad vi lovar!

Vi är anpassningsbara och flexibla i alla projekt

Buller och för höga ljudnivåer är en stor anledning till att skapa trötthet på många arbetsplatser. Det kan också leda till oskärpa och distraktion på arbetsplatsen vilket påverkar såväl arbetet som arbetsmiljön negativt. Undertak hjälper till att minska ljud och buller vilket skapar en bättre arbetsplats. Vi arbetar med att förbättra akustiken i olika miljöer i hela södra Sverige. Vi är anpassningsbara och flexibla i alla projekt som vi genomför. Vi har med lång erfarenhet och ett personligt engagemang lösningar på alla typer av miljöer.

Med vår hjälp kan din vision bli byggd!

Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage. Vi vårdar vår erfarenhet men följer med i utvecklingen med framtiden i tankarna.