Lager Och Butik

Vi monterar och säljer hela undertak, akustikplattor, ljudabsorbenter samt tillhörande verktyg för installation av ovan material.

I vår butik hittar du allt inom akustik. Akustikplattor, innertak, akustiktak, undertak samt ljudabsorbenter. Vi har även Smålands bästa butik och lager för dig som vill montera på egen hand med akustik och undertak. Annars ger vi dig gärna en hjälpande hand. Vi har tillsammans lång och gedigen erfarenhet i branschen och hjälper dig att välja rätt undertak för dina specifika behov och förutsättningar. 

Vi kan tillexempel ge dig en hjälpande hand när det gäller:

vi hjälper dig med rätt undertakslösning!

Vi är Smålands ledande undertaksmontör. Vårt intresse för att ta nya projekt har fört oss framåt och gjort att vi stadigt ökar vår personalstyrka för varje år.

0 +
Projekt
0 +
Partners
I vår butik hittar du allt inom akustik

Fråga oss gärna för vidare information!

Vi har de vanligaste materialen och tillbehören i lager men beställer gärna hem efter dina önskemål. Leverans och upphämtning sker efter överenskommelse. Om du behöver hjälp med leverans kan vi självklart hjälpa dig. Priset regleras i förhållande till storlek och körsträcka.

Med vår hjälp kan din vision bli byggd!

Med åren har vi lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage. Vi vårdar vår erfarenhet men följer med i utvecklingen med framtiden i tankarna.

Jobba hos oss

Vi söker ständigt efter rätt personer med rätt kompetens.

LEDIGA JOBB

Vill du att vi ringer upp dig?

Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig eller ditt företag?

Genom att skicka accepterar du användarvillkoren och sekretesspolicyn.