Akustikreglering

Akustikreglering – Hjälp med akustiken?
Akustikreglering innebär reglering av reflexljud och direktljud. Reflexljud uppfattar örat som efterklang. Direktljud är det ljud direkt från källan till ditt öra utan att först reflekteras av någon annan yta. (Wikipedia:) ” Akustik – Läran om ljud. både buller och välljud behandlas inom akustiken. Ordet akustik kommer från den antika grekiskan ακουστός, som betyder att kunna göra sig hörd. En vetenskapsman eller ingenjör som arbetar inom akustikområdet kallas för akustiker.”

Vi jobbar med att förbättrar dåliga akustiska miljöer i Växjö, Älmhult, Ljungby, Alvesta och hela Kronobergs län.

Vi har ljuddämpande produkter och ljuddämpande åtgärder åt de flesta miljöer som kontor eller hem. Bullerdämpning av din arbetsmiljö och dåliga akustik inleds oftast med ett kundbesök för att ge förslag på bästa möjliga åtgärder. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter till alla våra kunder.

Vi har stor erfarenhet kring praktisk bullerdämpning med akustikexperter, samt egna montörer. Vår styrka förknippas oftast flexibilitet, korta ledtider samt att vi kan åta oss större likaväl som mindre projekt från början till slut. Vi erbjuder följande typer för god akustikmiljö.

Akustikreglering av industriella miljöer

Akustikreglering av kontor & offentliga miljöer

Akustikreglering av hemmiljöer
Välkommen att höra av dig till för mer information och personlig service.